Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 • A Szatmár-Farm
 • Értékesítési stratégia
 • A Szatmár-Farm termékei

 

Cégünk 2000 novemberében alakult elsőként a magyarországi piacon a palackos gáz és táp takarmánykeverékek házhoz szállítása terén. Kezdetben 20 aztán 50 és jelenleg 120 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen végzünk a Flaga Hungária Kft. és Nagisz Zrt. közreműködésével házhoz szállítást. Jelenlegi gépjárműparkunk 12 db 3,5 tonnás kisteher-gépjármű. Kezdetben a csengeri raktárunkból láttuk el a kiszállítást, de a forgalmunk folyamatos növekedése miatt 2007–től Szamosbecsre egy 350 négyzetméteres raktárba költöztünk. Mivel a telephelyünk a Román Petea-i határhoz 5 km-re helyezkedik el ezért telephelyi forgalmunk nagy része Romániából érkezett vásárlókra alapul.2014 januártól egy még szélesebb választékkal és még jobb megközelíthetőséggel várjuk régi és új vásárlóinkat a Szatmár -Farm Takarmány Áruházunkba Csengersima Szatmári út 5. szám alatt.2016 November 01.-től pedig megnyitottuk 250 négyzetméteres legújabb Takarmány Áruházunkat és Extra minőségű Tüzelőanyag Centrumunkat Fehérgyarmat Szatmári út 5 szám alatt.

Hosszú távú célkitűzésünk, hogy termékeink kiválóságával megőrizzük a Szatmár Farm márkanévhez kapcsolódó „minőségi takarmányok” címet és hírnevet, vevőközpontúságunkkal és termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal értéket teremtsünk Partnereink, vevőink számára, és így az alapértékek hosszú távon történő betartásával első helyre léphessünk ágazatunkban

Vevőkörünk azokból a belföldi és külföldi magányszemélyekből, kisüzemi állattartó telepekből, viszonteladó partnerekből, takarmányboltokból áll, akik felismerték azt, hogy hatékonyságot és nyereségtermelést kizárólag csak a jó minőségű és válogatott alapanyagokból készített termékekkel lehet csak elérni.

Célunk a változó piaci igényeknek való megfelelés, kizárólag minőségi és biztonságos termékek gyártása és forgalmazása, az ELÉGEDETT ÜGYFÉL  a megbízhatóság, kiszámíthatóság és hatékonyság biztosításával-azaz a vevői és Partneri igényeknek, követelményeknek történő maximális megfelelés

Minőség-Megbízhatóság-Tradíció

Pintye Ferenc
tulajdonos, ügyvezető
06 30 9 353 303

 

Mint tudjuk, az állattartás gazdaságossága számos tényezőtől függ. Egyik ilyen meghatározó elem 60-70%-ban a takarmányköltség, ezért nem mindegy, hogy milyen terméket, mennyiért és milyen eredményeket elérve vásárolnak meg a Partnerek. Gyakran kérjük vevőinket arra, hogy ne csak kizárólag az ár alapján döntsenek egy termék megvásárlásakor, hanem számoljanak, hogy hosszú távon melyik termék éri meg a legjobban Nekik. Az, amelyik első körben az árfekvése szerint a legolcsóbb, vagy az, amelyik elsőre lehet, hogy drágábbnak tűnik, de a termék alkalmazásával rövidebb etetési időt, alacsonyabb fajlagokat, gyorsabb elkészülést, stabilabb állat-egészségügyi állapotot (kevesebb betegséget és elhullást) összegezve kevesebb takarmány-felhasználást igényel

Sok esetben igaz a régi mondás, nem mindig az olcsó az olcsóbb, hiszen ha összességében az eredményeket elérve nézzük általában a végére az olcsóbb lesz a „drágább”!

Kiváló minőségű termékeink és magas színvonalon gyártó, modern, minden partneri igényt kielégítő gyártóüzemeink lehetővé teszik a belföldi Partnerek mellett külföldi vevők gyors és pontos kiszolgálását is. 

Termékeink alapanyag-összetétele, makro- és mikroelem, vitamin-tartalma kiváló alapot biztosít az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez, mivel takarmányainkat kizárólag jó minőségű. hagyományos szemesek és fehérjehordozók alkotják, így biztonságosan használhatóak a gazdaságokban és tenyészetekben egyaránt.

Cégünk több külföldi Partner részére exportál premixeket, koncentrátumokat és kész tápokat. Exportunk jelenleg direkt Partneri értékesítéssel történik. Folyamatosan törekszünk új export kapcsolatok kialakítására, ezért Cégünk folyamatosan építi külföldi partnerkapcsolatait. Kihasználjuk az EU-csatlakozásból adódó stratégiai előnyöket, kiváló minőségű termékeinkkel, fejlődő értékesítési hálózatunkkal és magas színvonalú szakmai szervizzel erősítjük meg és szélesítjük export pozíciónkat.

 

Felgyorsult világunkban egyre gyakrabban érkezik el az a pillanat, amikor a nagyszüleink által elkészített, ízekben és illatokban gazdag friss rántott húsra, frissen fejt tejre, friss tojásra és vajra, egyszóval a házias és tanyasi ízekre gondolunk. Ahhoz, hogy valóban jó étvággyal és az elkészített ételek minősége felől is nyugodtan falatozhassunk, ahhoz nagyon sok apróságra kell odafigyelnünk már az állattartás során. Ennek egyik, legfontosabb része az igényeknek megfelelően megválasztott, garantált minőségű takarmány

Kisüzemi termékeink alapanyag-összetétele, makro- és mikroelem, vitamin-tartalma kiváló alapot biztosít az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez

Terméksorainkat úgy alakítottuk ki, hogy a piaci elvárásoknak és igényeknek maximálisan meg tudjunk felelni és széles termékpalettával lefedjük a belföldi és külföldi kisüzemi szektor igényét. Fontos cél, hogy termékeink a különböző állatfajok és korcsoportok táplálóanyag-szükségletét teljes mértékig kielégítsék, és a takarmányozott állatok képesek legyenek genetikai hátterük maximális kiaknázására, ne csak arra, hogy létezzenek

8 előny termékeink etetésével

 1. lerövidíthető az etetési idő
 2. kiváló fajlagok érhetők el, nagyobb lesz a testtömeg gyarapodás
 3. javítható az állat-egészségügyi állapot, ezáltal nagyobb lesz a szaporulat, kevesebb az elhullás 
 4. betegségekkel szemben nagyobb lesz a védettség
 5. nagyobb lesz a hozam (több a tej, több a tojás, kevesebb a szír és több a színhús kihozatal, nyulaknál nagyobb szaporulat érhető el, csincsillálknál szebb lesz a szőr)
 6. csökken a fajlagos takarmány-felhasználás
 7. javul a súlygyarapodás
 8. gazdaságosabbá válik a termelés, nagyobb nyereség realizálható

Reméljük, hogy termékpalettánk széles választékából megtalálja a céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő takarmányokat. Felmerülő kérdéseivel kérjük, keresse értékesítő munkatársainkat!