Felgyorsult világunkban egyre gyakrabban érkezik el az a pillanat, amikor a nagyszüleink által elkészített, ízekben és illatokban gazdag friss rántott húsra, frissen fejt tejre, friss tojásra és vajra, egyszóval a házias és tanyasi ízekre gondolunk. Ahhoz, hogy valóban jó étvággyal és az elkészített ételek minősége felől is nyugodtan falatozhassunk, ahhoz nagyon sok apróságra kell odafigyelnünk már az állattartás során.

Ennek egyik, legfontosabb része az igényeknek megfelelően megválasztott, garantált minőségű takarmány.

Kisüzemi termékeink alapanyag-összetétele, makro- és mikroelem, vitamin-tartalma kiváló alapot biztosít az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez.

Terméksorainkat úgy alakítottuk ki, hogy a piaci elvárásoknak és igényeknek maximálisan meg tudjunk felelni és széles termékpalettával lefedjük a belföldi és külföldi kisüzemi szektor igényét. Fontos cél, hogy termékeink a különböző állatfajok és korcsoportok táplálóanyag-szükségletét teljes mértékig kielégítsék, és a takarmányozott állatok képesek legyenek genetikai hátterük maximális kiaknázására, ne csak arra, hogy létezzenek.

8 előny termékeink etetésével

-lerövidíthető az etetési idő

-kiváló fajlagok érhetők el, nagyobb lesz a testtömeg gyarapodás

-javítható az állat-egészségügyi állapot, ezáltal nagyobb lesz a szaporulat, kevesebb az elhullás

-betegségekkel szemben nagyobb lesz a védettség

-nagyobb lesz a hozam (több a tej, több a tojás, kevesebb a szír és több a színhús kihozatal, nyulaknál nagyobb szaporulat érhető el, csincsillálknál szebb lesz a szőr)

-csökken a fajlagos takarmány-felhasználás

-javul a súlygyarapodás

-gazdaságosabbá válik a termelés, nagyobb nyereség realizálható

Reméljük, hogy termékpalettánk széles választékából megtalálja a céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő takarmányokat.

Felmerülő kérdéseivel kérjük, keresse értékesítő munkatársainkat!

Minőség – Megbízhatóság – Tradíció

www.szatmarfarm.hu

Pintye Ferenc
tulajdonos, ügyvezető
+36 30 9 353 303