Cégünk 2000 novemberében alakult elsőként a magyarországi piacon a palackos gáz és táp takarmánykeverékek házhoz szállítása terén.
Kezdetben 20 aztán 50 és jelenleg 120 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen végzünk a Flaga Hungária Kft. és Nagisz Zrt. közreműködésével házhoz szállítást.
autok-23-min

Jelenlegi gépjárműparkunk 12 db 3,5 tonnás kisteher-gépjármű. 

Kezdetben a csengeri raktárunkból láttuk el a kiszállítást, de a forgalmunk folyamatos növekedése miatt 2007–től Szamosbecsre egy 350 négyzetméteres raktárba költöztünk. Mivel a telephelyünk a Román Petea-i határhoz 5 km-re helyezkedik el ezért telephelyi forgalmunk nagy része Romániából érkezett vásárlókra alapul. 2014 januártól egy még szélesebb választékkal és még jobb megközelíthetőséggel várjuk régi és új vásárlóinkat a Szatmár -Farm Takarmány Áruházunkba Csengersima Szatmári út 5. szám alatt. 2016 November 01.-től pedig megnyitottuk 250 négyzetméteres legújabb Takarmány Áruházunkat és Extra minőségű Tüzelőanyag Centrumunkat Fehérgyarmat Szatmári út 5 szám alatt.

fehérgyarmat-farm-2
nyírbátor-farm-7
csengersima-16
mátészalka-farm-30
vásárosnamény-93

Hosszú távú célkitűzésünk, hogy termékeink kiválóságával megőrizzük a Szatmár Farm márkanévhez kapcsolódó „minőségi takarmányok” címet és hírnevet, vevőközpontuságunkkal és termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásainkkal értéket teremtsünk Partnereink, vevőink számára, és így az alapértékek hosszú távon történő betartásával első helyre léphessünk ágazatunkban.

Vevőkörünk azokból a belföldi és külföldi magányszemélyekből, kisüzemi állattartó telepekből, viszonteladó partnerekből, takarmányboltokból áll, akik felismerték azt, hogy hatékonyságot és nyereségtermelést kizárólag csak a jó minőségű és válogatott alapanyagokból készített termékekkel lehet csak elérni.

Célunk a változó piaci igényeknek való megfelelés, kizárólag minőségi és biztonságos termékek gyártása és forgalmazása, az ELÉGEDETT ÜGYFÉL  a megbízhatóság, kiszámíthatóság és hatékonyság biztosításával-azaz a vevői és Partneri igényeknek, követelményeknek történő maximális megfelelés

Minőség – Megbízhatóság – Tradíció

www.szatmarfarm.hu

Pintye Ferenc
tulajdonos, ügyvezető
+36 30 9 353 303