SERTÉS | BAROMFI | BÁRÁNY | SZARVASMARHA TAKARMÁNYOK

LÓ TÁP | PULYKA | KACSA | NYÚL TAKARMÁNYOK

DARAKEVERÉKEK | TAKARMÁNYKIEGÉSZÍTŐK

Mint tudjuk, az állattartás gazdaságossága számos tényezőtől függ.

Egyik ilyen meghatározó elem 60-70%-ban a takarmányköltség, ezért nem mindegy, hogy milyen terméket, mennyiért és milyen eredményeket elérve vásárolnak meg a Partnerek.

Gyakran kérjük vevőinket arra, hogy ne csak kizárólag az ár alapján döntsenek egy termék megvásárlásakor, hanem számoljanak, hogy hosszú távon melyik termék éri meg a legjobban Nekik.

a1

Az, amelyik első körben az árfekvése szerint a legolcsóbb, vagy az, amelyik elsőre lehet, hogy drágábbnak tűnik, de a termék alkalmazásával rövidebb etetési időt, alacsonyabb fajlagokat, gyorsabb elkészülést, stabilabb állat-egészségügyi állapotot (kevesebb betegséget és elhullást) összegezve kevesebb takarmány-felhasználást igényel.

Sok esetben igaz a régi mondás, nem mindig az olcsó az olcsóbb, hiszen ha összességében az eredményeket elérve nézzük általában a végére az olcsóbb lesz a „drágább”!

Kiváló minőségű termékeink és magas színvonalon gyártó, modern, minden partneri igényt kielégítő gyártóüzemeink lehetővé teszik a belföldi Partnerek mellett külföldi vevők gyors és pontos kiszolgálását is.

Termékeink alapanyag-összetétele, makro- és mikroelem, vitamin-tartalma kiváló alapot biztosít az állatállomány egészséges és biztonságos felneveléséhez. Mivel takarmányainkat kizárólag jó minőségű, hagyományos szemesek és fehérjehordozók alkotják, így biztonságosan használhatóak a gazdaságokban és tenyészetekben egyaránt.

Cégünk több külföldi Partner részére exportál premixeket, koncentrátumokat és kész tápokat. Exportunk jelenleg direkt Partneri értékesítéssel történik.Folyamatosan törekszünk új export kapcsolatok kialakítására, ezért Cégünk folyamatosan építi külföldi partnerkapcsolatait. Kihasználjuk az EU-csatlakozásból adódó stratégiai előnyöket, kiváló minőségű termékeinkkel, fejlődő értékesítési hálózatunkkal és magas színvonalú szakmai szervizzel erősítjük meg és szélesítjük export pozíciónkat.

Minőség – Megbízhatóság – Tradíció

www.szatmarfarm.hu

Pintye Ferenc
tulajdonos, ügyvezető
+36 30 9 353 303